БСП ще излъчи своята номинация за кмет за София през

...
БСП ще излъчи своята номинация за кмет за София през
Коментари Харесай

Георги Свиленски обяви кога БСП ще излъчи своя кандидат-кмет за София

„ Българска социалистическа партия ще излъчи своята номинация за кмет за София през септември “, съобщи депутатът Георги Свиленски. Той уточни, че синдикалистът Ваня Григорова е единствено една от 12-те кандидатури и още е рано да се приказва за одобрен претендент. Социалистът акцентира:

„ Процедурата по желание е на градска конференция на 2 септември, а в средата на септември Националният съвет на партията би трябвало да утвърди препоръчаните претенденти. “

Общинско опазване на здравето, общински детски градини, обучение и транспарантно систематизиране на средствата на Столична община към комерсиалните сдружения – това са част от целите на Българска социалистическа партия за ръководството на София.

„ В локалната политика може да се разграничи тъкмо лявата политика, която е с грижа за хората и другата, която е развъдник на корупция, моделът, който ние се опитваме 30 години да го покажем на столичани да го спрем “ , разяснява Георги Свиленски пред „ Българска национална телевизия “.

Според него в оставащите два месеца до изборите ще си приказваме основно за събарянето на Паметника на руската войска , тъй като десните партии нямат друга идея или оферти към софиянци. Социалистът уточни политиците „ се сещат да събарят паметника “, когато идват избори и осъди похищенията над монумента. Георги Свиленски счита, че някой преднамерено е подстрекал агитката , която хвърли димки и счупи плочата на паметника предходната седмица.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР