БСП ще инициира разговори с ПП Възраждане“ за това вторият

...
БСП ще инициира разговори с ПП Възраждане“ за това вторият
Коментари Харесай

БСП бърза с втория вот на недоверие

Българска социалистическа партия ще инициира диалози с Политическа партия „ Възраждане “ за това вторият избор на съмнение към държавното управление да се организира преди локалните избори на 29 октомври. Този път той ще бъде ориентиран към бранш „ Отбрана и сигурност “ .

Това съобщи водачът на социалистите Корнелия Нинова , представена от „ БНР “. Тя изрази вяра, че депутатите ще проявят разсъдък, а вторият опит за събаряне на кабинета ще бъде сполучлив

Тя добави, че поради военния спор в Израел средата за сигурност е доста усложнена и още веднъж подлага на критика държавното управление по тематиката и го назова „ несъответстващо и несериозно “ . Нинова засяга изявлението на министъра на защитата Тодор Тагарев, който заяви, че ще пренасочи 50 военни към границата по отношение на очакващия се засилен напън от незаконна миграция.

„ Има и други причини за избор на съмнение по защита и сигурност по този начин, че мисля, че скоро ще го внесем. Аз се надявам да е преди изборите. Въпросът е дали „ Възраждане “ ще кажат дефинитивно – да “. “

Корнелия Нинова още веднъж изрази своето противоречие с попълването на недостиг в бюджета с нови заеми , като прикани това да стане с нараснала данъчна събираемост и битка с контрабандата.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР