БСП ще гласува против правителство, предложено от ГЕРБ-СДС и ще

...
БСП ще гласува против правителство, предложено от ГЕРБ-СДС и ще
Коментари Харесай

БСП ще участва в разговори за правителство с втори или трети мандат

БСП ще гласоподава срещу държавно управление, препоръчано от ГЕРБ-СДС и ще взе участие в диалози за осъществяване на втори и трети мандат. Това реши Националният съвет на партията на свикания през днешния ден на „ Позитано “ 20 пленум. Това е първо съвещание на управителния партиен орган след парламентарния избор на 2 април и авансово, като съществена тематика беше обявена подготовката на партията за локалните избори, както разискване на настоящата политическа конюнктура.

Пленумът удостовери решението на Изпълнителното бюро и на парламентарната група на коалиция " Българска социалистическа партия за България " за преустановяване на договарянията с ГЕРБ-СДС за сформиране на държавно управление с първия изследователски мандат. Националният съвт разпорежда на депутатите от ПГ на " Българска социалистическа партия за България " да гласоподават срещу държавно управление, препоръчано от ГЕРБ-СДС, гласи друго решение на пленума. Освен това, в случай че не се сформира постоянно държавно управление и се стигне до  ново служебно на президента Радев, членове на БСП  да не вземат участие в него, реши още Националният съвет.

Като недомислени неща дефинира концепцията за конституционно болшинство Румен Гечев пред публицисти преди съвещанието на Националния съвет.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР