БСП се връща на масата на преговорите за съставяне на

...
БСП се връща на масата на преговорите за съставяне на
Коментари Харесай

БСП се връща на масата на преговорите с ПП за правителство

БСП се връща на масата на договарянията за сформиране на държавно управление в границите на този парламент, откакто тяхното изискване Кирил Петков да не е претендент за министър председател, е задоволено.

„ Ще беседваме с Политическа партия за държавно управление. Приоритетите, които Петков е изложил, съответстват с част от нашите цели. В договарянията ще прибавим и това, за което ние имаме мандат от нашия Национален съвет – обществена политика, обучение, налично опазване на здравето, стабилизация на стопанската система “, сподели водачът на партията Корнелия Нинова.

Тя добави, че левицата стои твърдо зад целите на Политическа партия за битка с корупцията и промени в КПКОНПИ.

„ Започваме да преговаряме по политики, които да са ясно записани този път в проект за работа или стратегия на държавното управление с ясни отговорности и периоди за приключване на тези задания. Какви ще са резултатите от договарянията ще ви осведомяваме “, изясни соцлидерката.

Тя призна, че с Политическа партия, Демократична България и Има Такъв Народ имат разнообразни отзиви по разнообразни въпроси.

„ Но това, което ни събра, е да променим настоящия модел на ръководство, в случай че желаеме предсказуемост, непоклатимост и успокоение, да се съсредоточим върху общото “, прикани тя.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР