БСП се топи като пролетен снягПреди 26 години на 4

...
БСП се топи като пролетен снягПреди 26 години на 4
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Мечтата на шепата посредствени началници в БСП е някой да ги хареса и покани във властта


Българска социалистическа партия се топи като пролетен сняг

„ Преди 26 години на 4 февруари татко ми Николай Добрев, номиниран за министър-председател и ръководителят на партията Георги Първанов избавят България от кървясъл цивилен спор, като връщат мандата за сформиране на държавно управление. Тогава левицата е имала 125 народни представители, само че националното неодобрение, спасяването на гражданския мир и ползите на България са били надалеч по-важни от жаждата за власт за тогавашните водачи на нашата партия. Само няколко години по късно Българска социалистическа партия печели президентски и парламентарни избори посредством и на тази постъпка, тъй като тогава Българска социалистическа партия избра единодушието и разсъдъка ”. Това написа във Facebook профила си Кирил Добрев.

Той акцентира, че през днешния ден партията няма  дори 25 народни представители, а  мандатите се връщат като празни бутилки в магазина.

„ Единствената фантазия на шепата посредствени началници, останали на Позитано, е някой да ги хареса и предложения във властта. Докато те чакат, партията ни се топи като пролетен сняг.

И през 1997-ма, и в този момент ориста на Българска социалистическа партия е била в ръцете на същинските социалисти.

Можем да я спасим ”, добавя Добрев.

 



 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР