БСП се събира на пленум (национален съвет) за предстоящите предсрочни

...
БСП се събира на пленум (национален съвет) за предстоящите предсрочни
Коментари Харесай

БСП подрежда състава за мача на 27 октомври

БСП се събира на пленум (национален съвет) за идните предварителни парламентарни избори на 27 октомври. Целта пред " алените " е реденето на листите, както и приемане на предизборна стратегия.

Преди пленума пред публицисти Калоян Паргов съобщи, че е подготвен да води листа на Българска социалистическа партия за изборите на 27 октомври. " Треньорът на тима - това е управлението, би трябвало да подреди състава, за който Българска социалистическа партия ще излезе на мача на 27 октомври ", сподели Паргов и даде да се разбере, че не го е боязън от борби. Който го е боязън от борби, да си стои у дома, мен не ме е боязън. Камъкът си тежи на мястото, акцентира още един път Паргов.

Според него резултатът на Българска социалистическа партия зависи от съдружната стратегия и от хората, които ще са по места.

Паргов счита, че някогашният министър председател и водач на Българска социалистическа партия Сергей Станишев би трябвало да бъде лидер на листа, като да вземем за пример 24 МИР. " Сергей Станишев може да притегли подобен вид гласоподаватели, които ги няма сега в Българска социалистическа партия, а избягаха при ПП-ДБ ", разяснява още Калоян Паргов.

Дора Янкова чака спокоен пленум на Българска социалистическа партия. Българска социалистическа партия и лявото пространство постоянно е било обвързвано със солидни хора и обществото чака подобен вид хора, които да бъдат в ръководството на страната и законодателния орган. Това, което през днешния ден ще предложат би трябвало да бъде от хора, които имат доверие в обществото, на Българска социалистическа партия, на левицата като цяло, с цел да може да са мощни персона, сподели тя.

Според нея Сергей Станишев дава отговор на профила на мощните персони от Българска социалистическа партия.

Бившият евродепутат от Българска социалистическа партия Петър Витанов съобщи, че животът не свършва с депутатско или евродепутатско място. През годините мога да се развъртвам отвън партийната централа и идеята ляво остава, сподели Витанов. Той чака да има обновяване в Българска социалистическа партия, което обаче единствено по себе си не взема решение въпроса. Това, което новото управление би трябвало да направи е да откри почтени и авторитетни хора, акцентира Витанов.

Според него новото управление е част от остарялото управление на Българска социалистическа партия. " Това е съдбоносен ден за Българска социалистическа партия ", безапелационен бе Витанов, който съобщи иронично, че толкоз му липсва Корнелия Нинова, че даже не можел да спи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР