БСП се събира на пленум днес на Позитано 20. Националният

...
БСП се събира на пленум днес на Позитано 20. Националният
Коментари Харесай

БСП с пленум днес, жега около `тука има, тука нема` неизбежният Народен съд на Жаблянов

БСП се събира на пленум през днешния ден на Позитано 20. Националният съвет ще организира закрито съвещание по вътрешнопартийни въпроси.

Дневният ред на форума планува отчет от ръководителя Корнелия Нинова за настоящата политическа конюнктура, както и проект за работата на Българска социалистическа партия през първите шест месеца на тази година. 

Очаква се още при приемане на дневния ред и предложенията за включване на нови точки в него да се нажежат пристрастеностите. Този път те са към свалянето на Валери Жаблянов от поста зам.-председател на Народното събрание и референдума за Истанбулската спогодба. 

В края на предишния месец Нинова разгласи, че партията желае национално допитване за утвърждението на конвенцията. На пленума през днешния ден обаче щел да се чуят гласове за отдръпване на тази самодейност, научи OFFNews. Критики се чакат и към случая " тука има, тука нема "  изречение с създател Жаблянов за Народния съд като неминуем и нужен в декларацията на социалистите срещу Луковмарш. Споровете - с изключение на към тезата на Жаблянов и раздухания скандал, са и за методите на работа в партията, съобщи за OFFNews член на управлението й. 

На пленума през днешния ден ще се разискват и проблемите в структурата на Българска социалистическа партия в Казанлък, откъдето желаеха Драгомир Стойнев да бъде заменен като отговорник за Старозагорски район. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР