БСП се регистрира за предсрочните избори на 2 октомври със

...
БСП се регистрира за предсрочните избори на 2 октомври със
Коментари Харесай

БСП се регистрира за вота и обеща незабавни преговори с `Газпром` -

Българска социалистическа партия се записва за предварителните избори на 2 октомври със 7000 подписа и даде обещание " незабавни договаряния с " Газпром ", в случай че влезе във властта.

Лидерът на левицата Корнелия Нинова съобщи, че влизат в предизборната надпревара със самочувствие поради свършената работа в постоянното държавно управление. Тя регистрира, че поради Българска социалистическа партия е имало " мощна обществена стратегия от 22 млн. лева ", спрян е рекетът във компаниите, а индустриалното произвеждане в страната е отбелязало връх.

Тя регистрира още, че партията е била " фактор на непоклатимост и сигурност и диалогичност в държавното управление ".

Нинова съобщи, че в случай че Българска социалистическа партия получи задоволително поддръжка и влезе в идващ кабинет, ще предложи въвеждане на мораториум върху цената на газа, водата и парното за битовите консуматори, обезщетения за бизнеса, продължение на обществената стратегия и незабавни договаряния с " Газпром ".

Тя твърди, че четвъртото им искане, за договарянията с  Русия, не лимитира опциите за коалиране с Политическа партия и Демократична България след изборите. По думите ѝ към този момент и тези две обединения не изключват съветския газ.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР