БСП се провали с вота на недоверие още преди да

...
БСП се провали с вота на недоверие още преди да
Коментари Харесай

Вота на недоверие пропадна! Марешки провали плана на БСП – оставал да свети на управлението…

БСП се провали с вота на съмнение още преди да е импортиран публично, даже и преди тематиката да е определена. Това стана ясно след среща на депутати от Българска социалистическа партия и водача на Воля Веселин Марешки.

Жельо Бойчев съобщи, че откакто са разговаряли от Воля са декларирали, че няма да ги поддържат в претенции избор на съмнение, само че пък социалистите нямало да се откажат до момента в който не смъкват от власт Бойко Борисов и ГЕРБ.

„Вота за съмнение има доста значима цел, като дефинира кой поддържа държавното управление на Бойко Борисов и кой опозицията, което се вижда от всички български жители и слага една разграничителна линия кой желае смяна същинска, промяна на модела на ръководство на страната и кой желае оставане на това статукво, което продължава да ограбва всеки един български гражданин“, добави още Бойчев.

Пред публицисти в Народното събрание Марешки съобщи, че не можело да се желае избор на съмнение преди европредседателството, както и че остават прожектор на ръководството, с цел да осветяват всички нередности. Те щели да поддържат положителните решения и надлежно да гласоподават срещу, когато не са съгласни. Нямало обаче да разрешат да ги пришиват към която и да е партия и не се считали за патерица на ръководството.

Източник: Пик
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР