БСП се обяви срещу намерението на управляващите да бъдат дарени

...
БСП се обяви срещу намерението на управляващите да бъдат дарени
Коментари Харесай

БСП се обяви против намерението да дарим на Украйна комплекс С-300

БСП се разгласи против желанието на ръководещите да бъдат дарени неизправни зенитно-управляеми ракети за Украйна. Предложението е записано в Проект на решение, подписано от ръководителите на трите парламентарни групи, подкрепящи държавно управление, и ще бъде обсъждано на изключително съвещание на комисията по защита през днешния ден, изясни Атанас Зафиров, зам.-председател на ПГ на Българска социалистическа партия. Решението даде мотив левицата още веднъж да изиска оставката на министъра на защитата Тодор Тагарев:

" Управляващото болшинство е на път да извърши следващото национално изменничество - имат желание да дарят последната останала надеждна отбрана на небето над София и над нуклеарната централа, а менно - зенитно ракетните комплекси С-300 на Украйна. Под формата на муниции. Първо, се подаряват боеприпасите, след което излиза наяве, че самите комплекси са неизползваеми, а идната стъпка да бъдат подарени и комплексите. Искам да попитам кой носи политическата отговорност и по кое време най-сетне министър Тагарев ще си подаде оставката за нещата, които прави ".

Според Зафиров ръководещите и персонално министър Тагарев би трябвало да обяснят за какво Украйна може да ремонтира тези муниции и по какъв начин България усъвършенства отбранителните си качества с това подаяние.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР