БСП се намира в пореден трус, този път не заради

...
БСП се намира в пореден трус, този път не заради
Коментари Харесай

Опозицията в БСП пита Корнелия: Подкрепихте ли Петков за Янев?

БСП се намира в следващ трус, този път не поради личен министър, а поради формалната си позиция, изразена пред обединението за оставката на отбранителния Стефан Янев, оповестена по-рано през днешния ден от премиера Кирил Петков. Опозицията пита все по-настойчиво дали вицето на Петков и стопански министър и ръководител на левицата Корнелия Нинова е дала " да " за рокадата в кабинета след изразените позиции от Янев.

" Стефан Янев не дезертира с отхвърли си да подаде оставка. Искането за отстраняването на военния министър, по думите на премиера, е станало със единодушието на водачите на всички партии в обединението.

Подкрепи ли управлението на Българска социалистическа партия желанието на по този начин наречените " демократични сили " в ръководството да бъде отхвърлен генералът от българската войска, който обществено отбрани желанието България да е от страните, които взимат решения, а не от тези, които упражняват непозната воля? ", стреля от упор евродепутатът Петър Витанов.

По думите му решението за даване на военно-логистична помощ за Украйна се оказа в контраст на заявеното от Българска социалистическа партия часове по-рано, а точно ограничение на българското присъединяване в спора единствено до филантропична поддръжка.

" Неписано предписание по време на война е, че всички лъжат. Въпросът е за какво това се приема за обикновено ", подлага на критика евродепутатът от левицата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР