БСП се е взряла в пъпа си не е груб

...
БСП се е взряла в пъпа си не е груб
Коментари Харесай

Калоян Паргов: БСП се е взряла в пъпа си не е груб израз

" " Българска социалистическа партия се е взряла в пъпа си " не е недодялан израз, употребявам го и аз, и доста други от социалистите ", разяснява пред БНР Калоян Паргов, ръководител на софийската организация на Българска социалистическа партия, във връзка на държанието на социалистическата партия в обстановката на продължаващи повече от два месеца антиправителствени митинги.

" На този стадий, поради динамичността на ситуацията, Българска социалистическа партия не се подрежда като водач на идващите парламентарни избори, само че социологическите данни се трансформират всеки месец. Пластовете се разместват и поради корона рецесията. Има една голяма група от хора, която си търси ново знаме, което да ги изведе в по-спокойно бъдеще и да им даде сигурност ", разяснява още той и добави, че отношението на обществото към ГЕРБ е еднопосочно, само че Българска социалистическа партия би трябвало да навакса с безапелационната поръчка за ръководство на страната.

" Не инцидентно тематиката на срещата с претендентите за председателското място в Българска социалистическа партия тази вечер, е " Как ще се развива страната ", а не " Как ще се развива Българска социалистическа партия ", тъй като няма по какъв начин да си приказваме за Българска социалистическа партия, без да си приказваме за страната, уточни градският водач на левицата.

Кaтo чacт oт вътрeшнoпaртийнaтa кaмпaния зa директен избoр нa водач нa социалистите, градската oргaнизaция нa пaртия в София oргaнизирa cрeщa c петимaтa кaндидaти за поста - Вaлeри Жaблянoвa, Гeoрги Тoдoрoв, Кирил Дoбрeв, Кoрнeлия Нинoвa и Крacимир Янкoв. Във връзка с това Паргов разяснява, че датата и часът на срещата са били оповестени задоволително от дълго време, с цел да могат претендентите, поканени на срещата, да си провеждат по този начин стратегиите, че да участват и да се срещнат с гласоподавателите си в столицата.

Калоян Паргов не скри терзанието си от това по какъв начин ще протече изборът за водач на Българска социалистическа партия:

" Централната изборна комисия би трябвало да направи по този начин, че да убеди всеки, че изборът не е превдварително решен. Защото възприятието за предрешеност основава имиджов проблем след това ".

По думите на Паргов изборните описи в София ще бъдат обновени и право на глас ще имат малко под 8000 членове на Българска социалистическа партия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР