БСП са хилядите честни, работливи, отдадени на левите идеи и

...
БСП са хилядите честни, работливи, отдадени на левите идеи и
Коментари Харесай

Манолова: Тази измишльотина, че Първанов организира новото обединение в ляво, е непочтено внушение

" Българска социалистическа партия са хилядите почтени, работливи, отдадени на левите хрумвания и полезности хора. Нинова и частният клуб към нея просто ги осребряват. Тази измислица, че Първанов провежда днешното събиране, е подмолно подстрекателство от боязън, че хора с престиж в левицата стават основатели на тази среща ".

Това съобщи във връзка учредяването на нов ляв план Мая Манолова, водач на " Изправи се, България ".

По думите ѝ левицата се намира в будна кома. " Вместо това да провокира угриженост в водача на най-голямата лява партия, тя се занимава със своето оцеляване. Нинова не е осъзнала, че не е обединителят на ляво мислещите хора. От 2017 година загуби 500 000 гласа, бележи 4 спад в доверието. Вместо да потърси отговорността в себе си, тя се пробва да работи като монополист в лявото. Само Нинова не е схванала, че уредник на обединяването е Костадин Паскалев и хора, които не са измежду послушковците ѝ ", акцентира тя.

Според нея Българска социалистическа партия е отстъпила от потребностите на обществото. " Огромна е нуждата от ляво обединяване и мощна левица. Нито хартиената бюлетина, нито слугинажа пред ГЕРБ и Движение за права и свободи са значими. Трябва да сложим цели като приходи, цени, енергийна беднотия, инфлация, дългово иго. Ще предложим обединяване към мощни общи леви листи на идните локални избори, с цел да не се разделят гласовете на ляво мислещите хора ", разкри Манолова. И добави, че има потребност от чисто нов ляв политически план.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР