БСП с нови критики към правителството заради скандала с чумата

...
БСП с нови критики към правителството заради скандала с чумата
Коментари Харесай

БСП с нови критики към правителството заради скандала с чумата по животните

БСП с нови рецензии към държавното управление поради абсурда с чумата по животните Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова насочи следващите тежки рецензии към държавното управление поради абсурда с чумата по животните . Критики и рекомендации към държавното управление насочи водачът на социалистите Корнелия Нинова. Тя изясни, че ще изиска стенограмата от изключителния председателски съвет във вторник, за да покаже на обществото, че и тогава и в този момент е на едно мнение във връзка с работата на кабинета и дейностите на властта в Ямболско.



" Чак в този момент започнаха да се извършват ограниченията, за които Българска социалистическа партия са упорствали на председателските препоръки - стерилизация и уединяване на регионите и на земеделските стопанства ", съобщи водачът на социалистите.

" Поставихме условия да не влизат на мощ в домовете на хората, а да им дават протокол за конфискуван материал, протокол от пробите. Досега такова нещо нямаше. На никой от стопаните не беше възложен документ, че от неговото стадо е взета тестът и неговото стадо е дало позитивната проба ", сигнализира и още тя.

Българска социалистическа партия продължава да пази позицията, че реакцията на управляващите е несъответстваща досега. Фаталната неточност на управляващите е връзката с хората, акцентира Нинова: " Правят същата неточност и това ще е проблем - министърът афишира по малкия екран за огнище в Болярово, кметът не знае нищо ".
 
Корнелия Нинова беше безапелационна, че няма по какъв начин отговорността за разпространяването на болестта да бъде трансферирана на Българска социалистическа партия . След вчерашните оставки, левицата продължава да упорства за освобождението на земеделския министър Румен Порожанов. " Това е политическа отговорност, освен техническа на тези, които са подхванали тези дейности ", изясни Нинова.-->
 


Компенсациите не могат да възстановят действителните вреди освен за животните, само че и за млякото, изпуснатите изгоди и така нататък, настояват още социалистите.
 
 БГНЕС, списък

Междувременно дребната коалиция в ръководството - тази на Обединени патриоти , все по-силно се клати в основите. Законът за горивата и Законът за приватизацията скараха водачите в коалиция Обединени патриоти.

" Валери Симеонов прави разрушителни дейности против една тройна коалиция, която аз сътворих. Претендирам за това. Претърпях най-вече вреди, чисто партийно и за първи път беше изместена Движение за права и свободи от патриотична групировка. Разрушителни дейности против такава тройна коалиция - значи да върнеш Движение за права и свободи на власт. Ако това е задачата, значи сполучливо работи по въпроса ", сподели водачът на " Атака " Волен Сидеров.
 
Последва отговор на депутата от Обединени патриоти Валентин Касабов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР