БСП с лидер Корнелия Нинова се промотира като антиевропейска и

...
БСП с лидер Корнелия Нинова се промотира като антиевропейска и
Коментари Харесай

Румяна Коларова: БСП се промотира като антиевропейска партия

БСП с водач Корнелия Нинова се промотира като антиевропейска и евроскептична партия, това съобщи политологът Румяна Коларова в предаването на “Пресечна точка ” по Нова телевизия. “На Нинова линията е антиевропейска по всеки въпрос ”, акцентира тя и позволи, че е допустимо евродепутатите от Българска социалистическа партия да се причислят към крайната левица в Екологичен потенциал, които се дефинират като автеннични комунисти.

Проф. Коларова разяснява също, че предварителните настройки за растеж на националистическите обединения на евроизборите в цяла Европа, са прекомерно ранни. Според нея би трябвало да се изчакат по-достоверни изследвания на публичното мнение по-близо до самия избор.

Политоложката показа и наблюдаване, че от една страна нейните студенти сочат като най-престижна институция Европейската банка, а от друга се отнасят доста скептично към Еврозоната. Тя предложи последователите на еврото да употребяват това несъгласие в лозунгите си за европейските избори.

Нито една европейска група не искаше “Атака ” в редиците си, това напомни проф. Коларова. Тя изясни, че “Възраждане ” за разлика от тях имаше положителни връзки с Марин Льо Пен, само че не е ясно дали те са непокътнати.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР