БСП с изненада за медиите - без схеми и диаграми

...
БСП с изненада за медиите - без схеми и диаграми
Коментари Харесай

Валери Симеонов като национален проблем определиха от БСП

Българска социалистическа партия с изненада за медиите - без схеми и диаграми за роднинските назначения . Така стартира конференцията на столетницата.

 Българска социалистическа партия има над 100 сигнала за
Българска социалистическа партия има над 100 сигнала за " кумгейт "

Деница Златева: ГЕРБ неглижират президента

Кирил Добрев заключи,че партията разполага с десетки сигнали, само че към момента дава ултиматум на ГЕРБ . Тази седмица е седмица за размисъл , акцентира той. Социалистът е неудовлетворен, че партията му е подложена на критика, че води компроматна война против властта . Защо като е компроматна война, валят оставки, недоумява Добрев .

Защо си потегли депутатът Живко Мартинов, а Делян Добрев остава , обезпокоен е той. Явно за ГЕРБ имало депутати, които са по-скъпи . Иначе социалистът е безапелационен, че има по-голям проблем от Антон Тодоров, а точно вицепремиерът Валери Симеонов.

 ГЕРБ атакува Българска социалистическа партия, че претоплят остарели манджи с нов кумгейт в Габрово
ГЕРБ атакува Българска социалистическа партия, че претоплят остарели манджи с нов кумгейт в Габрово

Хасково е част от един огромен сюжет, с който се цели очернянето на ГЕРБ, считат те

Валери Симеонов е мина за европредседателството ни, безапелационен е Кирил Добрев . Той не е проблем на премиера, той е народен проблем , счита той.

Социалистът въпреки всичко загатна за следващата политико-роднинска връзка - този път във Велинград. Остави обаче коментарът на Цветан Цветанов, който бил доста добре осведомен, тъй като постоянно ходел в града на СПА .

А на въпроси за следващите вътрешно партийни офанзиви, Добрев отговори с думите: " Българска социалистическа партия не е за обмен и не се продава. "

Припомняме, вицепремиерът Валери Симеонов влезе в открита война с публицисти предходната седмица , когато сложи ултиматум за опрощение на четири национални медии да му се извинят за нападките. Изявлението си Симеонов направи от името на пресцентъра на Министерски съвет и то беше оповестено на формалния уебсайт на държавното управление.

 Антон Тодоров, неразбираем и нападнат, се извини на Виктор Николаев
Антон Тодоров, неразбираем и нападнат, се извини на Виктор Николаев

Депутатът не заплашвал, а предупреждавал
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР