БСП реши да върне мандата веднага след деня на Съединението.

...
БСП реши да върне мандата веднага след деня на Съединението.
Коментари Харесай

Атанас Зафиров: Опитът за съставяне на кабинет не е предизборна кампания

БСП реши да върне мандата незабавно след деня на Съединението. Защо левицата не съумя да откри съдружници?

" В политиката няма отчаяние, само че жителите могат да се усещат неудовлетворени от неуспеха в основаването на държавно управление, което да се оправя с рецесиите в страната ", това сподели в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " по NOVA NEWS Атанас Зафиров, зам.-председател на Българска социалистическа партия по съдружната политика.

За него партиите на митинга са се оказали партии на подмяната, тъй като е имало опция за кабинет с явен мандат и времеви прозорец, в който да се решат належащи проблеми, а те са отказали това да се случи.

Зафиров акцентира, че не може да се приказва за предизборна акция, когато има блян да се направи държавно управление, това е естествена конституционна и парламентарна процедура.

" Когато има нужда от сформиране на кабинет, с цел да се избавя България, би трябвало да се вършат взаимни отстъпки. Трябва да бъдем по-умерени в квалификациите, с цел да може да се реализира каквото и да е ", съобщи той във връзка с договаряния с " Демократична България ".

За новия политически план със служебни министри социалистът счита, че изказаната позиция за поддръжка от страна на премиера Стефан Янев не е била на място, само че не може да се приказва за предумишленост.

Атанас Зафиров сподели още, че не подозира зад подобен план да стоят избрани субекти, най-малкото за това, че подобен план към момента не е реалност. А в новата политическа организация той не вижда опасност за Българска социалистическа партия, тъй като идеологията остава, до момента в който новите планове елементарно си отпътуват.

Зам.-председателят на Българска социалистическа партия по съдружната политика съобщи, че избори 2 в 1 е сполучлив вид на осъществяване, като се вземат поради всички условия, рецесии, аспекти.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР