БСП проведе протест пред Министерски съвет срещу сделката за ЧЕЗ.

...
БСП проведе протест пред Министерски съвет срещу сделката за ЧЕЗ.
Коментари Харесай

„Оставка” и „Мафия” пред Министерски съвет

БСП организира митинг пред Министерски съвет против договорката за ЧЕЗ. Стигна се даже до конфликт с полицията, откакто протестиращи се пробваха да нахлуят в постройката.

Те скандираха „ Оставка” и „ Мафия” и издигнаха плакати с андписи: „ Г инка за Е вропейско Р азграбване на Б ългария”, „ Бойко Гинкин – Политически джендър с високо напрежение”, „ Суджук гейт вреди на вас и на всички към вас”.

Българска социалистическа партия стартира подписка за прекъсване на договорката с ЧЕЗ

Нинова за ЧЕЗ: Борисов носи персонална отговорност

Борисов изтегли Истанбулската спогодба

На митинга участва и водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, както и депутати от левицата.

„ Вече никой не си прави илюзията, че вие не седите зад Гинка от Пазарджик, господин Борисов”, сподели Корнелия Нинова пред протестиращите.

„ Г-н Борисов, народът излезе по улицата и всеки ден си споделя думата, а тя е - оставка. Тук сме, тъй като сме обединени. Идвам от Народното събрание, където одеве депутатите отхвърлиха предлагането на Българска социалистическа партия за референдум за Истанбулската спогодба. Всички тези, които се клеха, че ще служат на народа, през днешния ден те обявиха, че българският народ е неподобаващ да се пита”, съобщи Нинова, пред няколкостотин души, които се бяха събрали на митинга.

„ Ние сме свободни хора, които желаеме да защитим нравствените устои”, акцентира Нинова.

„ Не разделяме. Обединен е над 70% от българския народ против държавното управление ви, господин Борисов. Днес от трибуната на българското Народно заседание бяхме наречени дестабилизатори. Ние не сме гадове. Ние сме част от българския народ”, сподели още водачът на Българска социалистическа партия.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящо наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР