БСП проведе първото съвместно заседание на новоизбраното Изпълнително бюро и

...
БСП проведе първото съвместно заседание на новоизбраното Изпълнително бюро и
Коментари Харесай

БСП прави анализ на министерствата в кабинета Борисов

Българска социалистическа партия организира първото взаимно съвещание на новоизбраното Изпълнително бюро и новите ръководители на препоръки.

Беше решено всеки съвет да направи разбор на работата на съответното министерство в кабинета " Борисов " , в какво положение е институцията по повод осъществяване на политиките и от финансова позиция. Съветите би трябвало с изключение на да разпознават проблемите, и да предложат способи за тяхното решение. Те ще би трябвало да изготвят тематики за питания , които депутатите от столетницата да внесат като въпроси към съответните министри.

Сред останалите задания е образуване на срещи с браншови организации, привличане на специалисти по управнически тематики и правене на предизборна платформа, чиято база да е програмата за ръководство на Българска социалистическа партия. Платформата би трябвало да се подложи на оптимално необятно разискване с хората и обществените групи, които визира.

Лидерът на партията Корнелия Нинова прикани да няма популизъм. Тя съобщи, че партията ще се ангажира единствено с политики, които са изпълними.

По нейни думи всяко ръководство след Борисов ще е доста мъчно и цели системи и браншове ще изискват възобновяване. Всяко заричане в този момент, би трябвало да е изпълнимо при едно вероятно ръководство, безапелационна бе тя. Нинова съобщи, че предпочитани за левицата тематики са опазването на здравето, стопанската система, приходите и образованието.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР