БСП предлага за изключване Кирил Добрев. Няколко сигнала от партийни

...
БСП предлага за изключване Кирил Добрев. Няколко сигнала от партийни
Коментари Харесай

БСП изключва Кирил Добрев

БСП предлага за изключване Кирил Добрев. Няколко сигнала от партийни организации са подадени против него, заяви News.bg.

Решението за отстраняването на Добрев ще се вземе на задочен пленум. Протоколното решение е от 21 декември 2021 година, а гласуването ще се състои по имейл.

Изключването от партията е последното леговище на страха. Това написа във Facebook Кирил Добрев по отношение на новината за изключването му от Българска социалистическа партия.

Той показва, че затова постоянно е бил срещу тази мярка във връзка на други хора.

" Е, през днешния ден пристигна и моят ред да бъда изключен - анонимно, на автограф, с измислени претекстове, без да бъда изслушан. Няма изненада, това управление толкоз си може ", декларира Добрев.

" Четвърто потомство съм социалист по сърце, не по партийни решения и никой не може да ми извади участието от сърцето. Оставам предан на моята единствена партия - Българска социалистическа партия. Останалото няма значение ", написа още той.

Уточнява се, че " другаря Кирил Добрев е известен с категорично писмо ". Поискано му е до началото и по време на осъществяване на неприсъственото съвещание на Народно събрание на Българска социалистическа партия да изрази мнение по претекстовете, което е форма за неговото персонално присъединяване в разискването на партийното му състояние и активност. Това се смята за осъществяване на условието на чл.10, т.8 от Устава на Българска социалистическа партия.

Мотиви за предлагането за мярката на партийно влияние " изключване " са: намерено опълчване на решенията на Народно събрание на Българска социалистическа партия и основаване на организация за тяхното пропадане, голям брой медийни изяви, потребление за вътрешнопартийни цели и основаване на отрицателен облик на Българска социалистическа партия, подготовка и персонално присъединяване в неприемливи обществени дейности, които уронват публичния авторитет на партията и внушават неналичието на организационно-политическо единение, потребление на въздействие върху структури и фрагменти за осъществяване на персонални и корпоративни ползи, подкрепяне на построяването на структури на нови политически субекти.

В документите, с които се предлага изключването на Кирил Добрев, се показват съответни негови присъединяване в медиите както и обстоятелството за образуване на протестни акции както пред постройката на партията на " Позитано " 20, по този начин и на партийния конгрес на Бузлуджа, който се организира годишно в края на юли месец.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР