“БСП предлага решения за хората във време на криза -

...
“БСП предлага решения за хората във време на криза -
Коментари Харесай

Ченчев от Ботевград: БСП предлага решения за хората – по-високи доходи, таван на цени и силна държавна подкрепа

“БСП предлага решения за хората във време на рецесия - приходи, въвеждане на таван на цени и мощна държавна поддръжка. ” Това съобщи лидерът на листата на “БСП за България ” в София-област Иван Ченчев пред цялостната зала на читалището в Ботевград.
“БСП още преди година настоя за таван на цените – не ни послушаха, било комунистическо. Сега виждаме, че Европа го прави – европейските страни започнаха поетапно да вкарват таван на цените. Европейска комисия също препоръча  закрепена цена на тока за консуматори ”, акцентира Ченчев.
Заедно с него в Ботевград бяха локалният претендент на социалистите инж. Борис Дренов, претендентът от Етрополе и трети в листата Ивайло Георгиев, представителят на съдружния сътрудник от “Движение за обществен хуманизъм ” доктор Грациела Петрова и сполучливият млад фермер, повдигнат от Костенец Юлиан Георгиев.
Хората в Ботевград дадоха мощна оценка и поддръжка за обществените ограничения на Българска социалистическа партия от 48-ото Народно заседание в поддръжка на фамилиите, децата, работещите и пенсионерите.
“Нашата идея през днешния ден е да опазим децата си от навлизането на джендър идеологията в българските учебни заведения. Ние от Българска социалистическа партия подехме тази идея, само че тя не е единствено наша, това и идея на всички българи ”, съобщи Иван Ченчев и прикани: “Подкрепете ни! Доказахме, че можем! Затова сме номер 1 в бюлетината! ”
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР