БСП повече няма място в дясно управление. Партията получи исторически

...
БСП повече няма място в дясно управление. Партията получи исторически
Коментари Харесай

Петър Витанов: БСП няма място в дясно управление!

" Българска социалистическа партия повече няма място в дясно ръководство. Партията получи исторически най-ниския си резултат и това ѝ отрежда ясното място на съпротива. "

Това съобщи за БНР българският евродепутат и социалист Петър Витанов.

По думите му за Българска социалистическа партия " противоположното преброяване от дълго време е почнало ", като партията се е насочила " каскадообразно към все по-големи дъна ".

" Тя не може и не трябва да се трансформира в прибавка на някакво дясно ръководство. Всяко заиграване, всяка роля на пето колело, на пета колона на следващото дясно ръководство е просто опрощение за едни хора да заемат високи постове в изпълнителната власт. Всяко заиграване с ГЕРБ би довело до в допълнение обезличаване на Българска социалистическа партия и до нейния провал, до злополука на идващите избори. Няма място Българска социалистическа партия в дясно ръководство! ", безапелационен е Витанов.

" Имаме 10 области, в които няма да имаме депутат. Процесите в Българска социалистическа партия са извънредно тревожни ", добави българският евродепутат.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР