БСП попита ГЕРБ-СДС как си представя срока на действие на

...
БСП попита ГЕРБ-СДС как си представя срока на действие на
Коментари Харесай

БСП пита ГЕРБ-СДС как си представя срока на действие на едно редовно правителство

БСП попита ГЕРБ-СДС по какъв начин си показва периода на деяние на едно постоянно държавно управление, което обединението твърди, че има желание да бъде формирано, както и по какъв начин си показва формата на това държавно управление. От Българска социалистическа партия показаха, че финансовата непоклатимост на страната е значима, заради което считат, че бюджетен недостиг от 3% не е допустим. Предложиха обаче да се разсъждава върху бюджетен недостиг от 4,5%.

Това стана на вторите за деня диалози, които ГЕРБ-СДС води с останалите четири парламентарни обединения в търсене на поддръжка за сформиране на постоянно държавно управление пред връчването на първия мандат. Разговорите идват, откакто ПП-ДБ разгласи, че няма да покрепят първия мандат на ГЕРБ-СДС и показаха състав на Министерски съвет и управническа стратегия, които не се харесаха на ГЕРБ-СДС. 

" Тези съвещания изискват от нас да осъзнаем отговорността, която стои пред всички парламентарни групи в границите на 49-ия парламент за това 49-ото Народно заседание да извърши главната си задача - сформиране на постоянно държавно управление ", сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР