БСП поиска за трети път отстраняването на депутата от ГЕРБ

...
БСП поиска за трети път отстраняването на депутата от ГЕРБ
Коментари Харесай

БСП отново поиска отстраняването на Делян Добрев от пленарна зала


Българска социалистическа партия изиска за трети път отстраняването на депутата от ГЕРБ Делян Добрев от пленарна зала, съобщи БГНЕС. „ Във връзка с решение №2 от 30 януари 2017 година по конституционно дело №8 от 2017 година и без да практикувам фиксация в никого, а с религия в правотата на Конституционния съд ви приканвам, г-жо ръководител, да отстраните от зала жителя, към този момент в това му качество, Делян Александров Добрев “, съобщи Ченчев, обръщайки се към ръководителя на Народно събрание Цвета Караянчева.

От своя страна Караянчева сподели, че решението на Конституционен съд не визира статута на Делян Добрев като депутат и на процедура удостоверява, че подобен юридически проблем понастоящем не съществува. „ Към момента в Народно събрание няма годна оставка на народния представител, по която Народното събрание да се произнесе. Нямам съображение да отстраня господин Добрев, той е пълновръстен депутат “, сподели още Караянчева.

Българска социалистическа партия са недоволни от постигнатото през вчерашния ден съглашение от кабинета на премиера Бойко Борисов за спомагателни промени в енергетиката, разяснява самият Добрев. „ Може би се усещат уязвени и с цел да не се случат тези промени желаят по някакъв метод да съумеят да ме отстранят от зала. Моят опит с алените вратовръзки, през днешния ден е още по-червена, се оказа сполучлив. Крайният резултат е, че сътрудниците от ляво като видят алено, в случай че не се носи от техен сътрудник, реагират като бик на алено “, добави Делян Добрев.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР