БСП поиска в петъчното пленарно заседание да бъдат изслушани министрите

...
БСП поиска в петъчното пленарно заседание да бъдат изслушани министрите
Коментари Харесай

БСП поиска изслушване на двама министри заради новия случай с избягал затворник

БСП изиска в петъчното пленарно съвещание да бъдат изслушани министрите на правораздаването и и вътрешните работи – Цецка Цачева и Валентин Радев, поради новия случай на избягал пандизчия, съобщи БГНЕС.
„ Буквално преди минути разбрахме от интернет уеб сайтове, че, както споделя основният секретар, имаме нов случай на отклонило се лице от български затвор, а в действителност е избягал”, разгласи националният представител от Българска социалистическа партия Иван Ченчев.
Според излязлата в медиите информация лишеният от независимост е избягал от пандиза в Ловеч, а казусът става няколко месеца откакто от Централния Софийски затвор, през централния вход, избягаха двама рецидивисти. Единият от тях бе погубен при престрелка в Ботевград, а другият към момента се търси от органите на реда.
„ Процедурата ми е – чуйте се, може би с професионалното управление на Министерство на вътрешните работи, с Министерството на правораздаването, преценете на следващия ден тук да се явят пред националното посланичество министър Радев, министър Цачева и да чуем от тях какви ограничения са подхванати, каква е предварителната защита на това нещо да не се случва. За нас какво остава като народни представители? Може би да се надяваме, че ще бъде хванат по-бързо, до момента в който не си е пуснал брада отклонилият се “, пошегува се от парламентарната естрада Иван Ченчев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР