БСП поиска оставката на военния министър Тодор Тагарев, предаде БГНЕС.

...
БСП поиска оставката на военния министър Тодор Тагарев, предаде БГНЕС.
Коментари Харесай

БСП иска оставката на Тодор Тагарев

Българска социалистическа партия изиска оставката на военния министър Тодор Тагарев, съобщи БГНЕС. Причина стана концепцията му за възможното разполагане на база на НАТО в Черно море.

„ Той е нездравословен за България, дейностите и думите му са рискови за националната сигурност, за жителите, за мира и за неутралитета, за който настояваме “, сподели още водачът на левицата Корнелия Нинова.

В ход е изпращането на втори транш военна помощ

„ Няма да подкрепим импортираната от ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи декларация за приемането на Украйна в НАТО. Нашите слагачи бързат да бъдат по-католици от папата. Те не осъзнават, че до нас се води война и ние няма да подкрепим тази декларация “, сподели още тя.

Военният министър трябваше да изясни в Народното събрание какво ще изпращаме в Киев, а също - ще има ли български военни там

По мотив възможното посещаване на Володимир Зеленски у нас, тя разяснява, че не Българска социалистическа партия са го канили. „ Който е поканил Зеленски, да си го одобри. Ние не сме. Ако пристигна в Народно събрание, отново ще ви съберем, и той ще чуе кардиналната и поредната позиция на Българска социалистическа партия “, сподели Нинова.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР