БСП подкрепя искането на партия Възраждане за референдум за евротоБСП

...
БСП подкрепя искането на партия Възраждане за референдум за евротоБСП
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: БСП няма да се коалира с ГЕРБ

БСП поддържа настояването на партия " Възраждане " за референдум за еврото

Българска социалистическа партия няма да се коалира с ГЕРБ, само че с кого левицата ще си сътрудничи ще се взема решение след изборите. Това акцентира в отчета си пред 50-ия конгрес на Българска социалистическа партия ръководителят Корнелия Нинова, предава

Тя съобщи, че в президента Румен Радев Българска социалистическа партия има не персонални, а идеологически разлики.

Нинова прикани да се постави завършек на вътрешните борби.

Българска социалистическа партия поддържа настояването на партия " Възраждане " за референдум за еврото.

" Точно те, които години наред се хранеха от държавното управление на ГЕРБ и от режима на Бойко Борисов, и това го знаете, тъй като го виждате във всяка община, та тъкмо те през днешния ден най-високо викат, че Българска социалистическа партия ще се коалира с ГЕРБ и че това към този момент е контрактувано, тези, които години наред са на хранилката на ГЕРБ с една единствена цел – да разрушават от вътрешната страна партията ", сподели Нинова.

Лидерът на Българска социалистическа партия дефинира Истанбулската спогодба като опасност пред българското общество и семейство. Тя добави, че се оказва сериозен напън върху Българска социалистическа партия от страна на ПЕС.

" Докато съм ръководител на Българска социалистическа партия няма да се предадем на този напън. Като ме промените някой ден, правете каквото решите. Но до тогава ще не отстъпвам с всички сили, и съм сигурна и от ваше име, че имаме момчета и девойки у дома, и че сме майки и татковци ", сподели Корнелия Нинова.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР