БСП подаде сигнал до ОЛАФ, чрез представителството на Европейската комисия

...
БСП подаде сигнал до ОЛАФ, чрез представителството на Европейската комисия
Коментари Харесай

БСП подаде сигнал до ОЛАФ по случая „Ало, Банов съм“

БСП подаде сигнал до ОЛАФ , посредством представителството на Европейската комисия в София, по случая " Ало, Банов съм ". Сезирана е и основна прокуратура, респективно профилираната прокуратура, заяви пред публицисти заместник-председателят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Георги Свиленски, откакто с Елена Йончева внесоха цялата документи , с която разполагат по случая, в представителството на Европейска комисия.

 
Сигналът съдържал три материала - звуков файл за диалога, в който се разкрива моделът на ръководство и на печелене на планове, вторият е видеофайл с изявлението на Йончева със предпазения очевидец и третият е конференцията, на която беше оповестена информацията.
 
" Внесени са и договорите за осъществяване, актовете 10, 11 и 16, отчетът на АДФИ, който установи тези пет акта номер 10, които след това, както се оказва, са били дописвани, и отчетът на Агенцията за публични поръчки, където пък тези актове са единствено два ", изясни Свиленски.

 
Сигналът до ОЛАФ и спецпрокуратурата е подписан от водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и депутати.
 
Смятам, че казусът е пределно явен, доказателствата са безспорни, както и документите, на собствен ред акцентира Елена Йончева.-->

 
Според Георги Свиленски се цели отклонение на вниманието с информацията, че и в МОН, където работи Ангел Ангелов сега, е имало случаи на закани.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР