БСП първа е готова с листите за предстоящите избори на

...
БСП първа е готова с листите за предстоящите избори на
Коментари Харесай

Изненада в червената листа за Пловдив! Иво Христов води, Или...

БСП първа е подготвена с листите за идните избори на 11 юли. Националният съвет на партията сега разисква препоръчаните номинации от Изпълнителното бюро. Червеният конгрес се забави, тъй като събра кворум едвам от третия път.

За Пловдив и Велико Търново листите са служебно подредени от " Позитано " 20, откакто локалните организации отхвърлиха да излъчат претенденти.

" Сигурност в смяната. С грижа за теб ", ще е слоганът на Българска социалистическа партия в тази акция, станало ясно още по време на съвещанието.

Червената листа за 16 МИР – Пловдив-град ще се предвожда от проф. Иво Христов, който преди два месеца беше на второ място след Корнелия Нинова. Лидерката на социалистите в този момент избра да води претендентите във Варна.

Втори е шефът на борсата в Първенец и някогашен ръководител на социалистите в „ Северен “ Илия Гатев. Той измести някогашният общински консултант Иван Петков -Бебето, който в този момент въобще не е измежду претендентите за депутати от града. Архитект Костадин Палазов от петото място преди два месеца, в този момент е трети.

Четвъртото място е за коалиционите сътрудници и е обещано на някогашния народен представител и сегашен член на Изпълкома на БФС Димитър Георгиев. Преди два месеца на тази позиция бе футболната легенда Георги Георгиев-Гецата.

Пета в този момент е Вихра Григорова. На шесто място е някогашният народен представител Калин Милчев. Следват Пенка Башлийска, Минка Сърнешка и Николай Иванов.

Десетата позиция е за юрист Георги Илчев – ръководител на АВБ в Пловдив.

За 17-и МИР Пловдив област отпред още веднъж е ексдепутатът Манол Генов, следван от Светозар Славчев. Трети е определеният в Изпълнителното бюро някогашен народен представител и началник на Окръжна и Първа градска болница Георги Йорданов.Следват Веска Ненчева, Калин Калапанков, Иван Яков, Петко Колев и Румен Смирнов.

На последните избори Българска социалистическа партия вкара по трима депутати от Пловдив и от региона.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР