БСП отправи покана за среща към останалите парламентарно представени партии,

...
БСП отправи покана за среща към останалите парламентарно представени партии,
Коментари Харесай

БСП кани партиите да обсъдят бюджета и мерките за подкрепа на домакинствата и бизнеса

Българска социалистическа партия насочи покана за среща към останалите парламентарно показани партии , оповестяват от пресцентъра на левицата. Българска социалистическа партия насочи зов към другите политически сили да се срещнат в понеделник от 13:00 часа в Народно събрание, с цел да обсъдят макрорамката на бюджет 2023 година, както и да потърсят единодушие по незабавните ограничения за поддръжка на фамилиите и стопанската система до края на годината.

От левицата разясняват, че основните тематики за българските жители са високите цени и ниските приходи, както и инфлацията и неналичието на предвидимост. От Българска социалистическа партия са на мнение, че е необходимо да се обсъдят незабавни ограничения като тавана на цените на ток, газ, вода и парно, както и бюджета за 2023 година

Преговорите за сформиране на държавно управление би трябвало да вървят паралелно с гласоподаване на бюджета. Дори да няма държавно управление, бюджет би трябвало да има, безапелационни са от левицата.

Българска социалистическа партия акцентира, че няма да се отзове на поканата на ГЕРБ за трета среща на представители на парламентарните групи за включване на президента Зеленски, защото тя е непотребна.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР