БСП отново се възмутиха от демонтажа на Паметника на съветската

...
БСП отново се възмутиха от демонтажа на Паметника на съветската
Коментари Харесай

БСП иска оставките на политическите канибали, изяли на торта МОЧА

БСП още веднъж се възмутиха от демонтажа на Паметника на руската войска - МОЧА, както е известне измежду столичена. Смятат и че с рязането на паметника на руската войска няма да спре лудостта на управлявящите.

В декларация от парламентарната естрада по време на второ четене на Бюджет 2024 Георги Свиленски сподели фотоси на торта с остатъци от паметника. Тази торта е привет съм унищожителите на МОЧА, съобщи той. Друга фотография към този момент демонстрира тортата с набодени вилици. Срам и срам за българската политика, посочи аленият народен представител, издигайки фотосите над трибуната. Червеният народен представител първоначално не повярвал, че това случилото се е истина.

Снимките били от празненство на ДСБ и показвали удовлетворена демократка, която реже части от тортата. Тортата с паметника била и на картичка на партията.

Не ви ли е позор, господин Атанасов, попита Свиленски. Срам и срам за вас, съобщи депутатът и настоя за опрощение. Тази полуда би трябвало да спре, акцентира Свиленски. Трябва да сложим завършек на това безвластие, на този позор, уверен и той. Вие сте новите варвари на България, безапелационен бе социалистът.

За варварството левите се оплакаха и в коридорите на Партийния дом. И още веднъж демонстрираха фотосите. Тези хора ръководят България, засегнат е Георги Свиленски. Депутати от Демократична България и ДСБ признали, че са яли от тортата. На една от фотосите се вижда и Борис Бонев. Незабавни оставки от всички обществени постове на присъстващите на празненствата желаят от Българска социалистическа партия. Режат главата на нацията, възмути се още веднъж Иван Ченчев и назова депутатите " политически канибали. "

Тези хора имат необикновен култ към рязането на глави, посочи и Атанас Зафиров.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР