БСП отидоха на срещата с кандидата за премиер на ГЕРББлагодарим

...
БСП отидоха на срещата с кандидата за премиер на ГЕРББлагодарим
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Няма да подкрепим правителство на Николай Габровски

БСП отидоха на срещата с претендента за министър председател на ГЕРБ

„ Благодарим за поканата. Изразявали сме неведнъж нашата политическа позиция. Тук сме от почитание към вас, с цел да ви кажем малко три фрази. “ Това съобщи водачът на БСПКорнелия Нинова при започване на срещата сред Българска социалистическа партия и проф. Габровски за сформиране на държавно управление, предадоха от пресцентъра на партията.

„ Приемете нашето почитание като персона и като експерт. Ние няма да подкрепим държавно управление, ръководено от вас като министър-председател, защото това за нас е държавно управление на ГЕРБ “, безапелационна е Нинова и добави: „ Ние имаме дългогодишни връзки с партия ГЕРБ, те не са конюнктурни или от през вчерашния ден. В продължение на години имаме своите разногласия и несъгласие по метода на ръководство на страната, по модела на ръководство. Тази наша позиция остава непроменена “, уточни тя.

„ Уважаваме вашата упоритост. Ние няма да подкрепим този мандат. Има благоприятни условия за втория и за третия. Споделяме изцяло, че България има потребност от непоклатимост, от работещ парламент и постоянен кабинет “, сподели още Нинова.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР