БСП отбелязва 132 години от организираното социалистическо движение у нас

...
БСП отбелязва 132 години от организираното социалистическо движение у нас
Коментари Харесай

Хиляди социалисти от цялата страна участваха в Националния събор на левицата под връх Бузлуджа

БСП отбелязва 132 години от проведеното социалистическо придвижване у нас с обичайния си събор. В местността " Историческа поляна " под връх Бузлуджа се събраха хиляди членове и симпатизанти на Българска социалистическа партия от цялата страна. Дошло е време за решения и за избавление на България, народа и на достолепието му. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в речта си на годишния събор под връх Бузлуджа.

Мотото на обичайния събор на левицата тази година е " Бузлуджа за мир ".

" Действителността в България, Европа и света след войната в Украйна е доста сложна. Тази война раздели хората, от тази война паднаха доста жертви, умряха доста хора, умират стопански системи, енергетики, обществени проблеми, инфлация, цени, високи цени и ниски приходи ", сподели Корнелия Нинова - ръководител на Българска социалистическа партия.



фотоси: Българска телеграфна агенция

Според Нинова, всички оферти на Българска социалистическа партия за обществени придобивки в новия бюджет са били отхвърлени, посегнато е и на най-святото - знаците на свободата:

" Каквото и да ни говорите, имало е Руско-турска освободителна война, и ето тук, зад нас, има един връх - Шипка и има един празник - 3 март. И не ни карайте да противопоставяме Кирил и Методий, нашето достолепие, нашата писменост и нашия принос към международната просвета, на нашия ден на Освобождението. Нали не мислите, че смяната в Конституцията цели същинска правова страна. Тя цели подсилване през най-висшия закон на България на краткотрайните ръководещи в този момент. "

Тя разяснява още, че през последната година политическата смяна не се е състояла:

" Случи се замяна на борбата ни за смяна на модела ГЕРБ, случи се машинация, по отношение на тези, които повярваха в новите млади сили на смяната. "

Нинова прикани гласоподавателите си за поддръжка на локалните избори.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР