БСП остана единствената алтернатива на задкулисната държава и на Сглобката.

...
БСП остана единствената алтернатива на задкулисната държава и на Сглобката.
Коментари Харесай

Останахме единствената алтернатива на задкулисната държава и на Сглобката

" Българска социалистическа партия остана единствената опция на подмолната страна и на Сглобката. Не влязохме в сделки, не предадохме гласоподавателите си и продължихме да отстояваме кардинално и поредно политиките си за хората. Подкрепата ви за тях демонстрира, че сме на прав път ", съобщи зам.-председателят на ПГ " Българска социалистическа партия за България " Иван Ченчев в диалог със социалисти от партийната организация в пловдивския регион " Източен ".
Заедно с него в полемиката по настоящите политически и публични въпроси се включиха депутатът от " Българска социалистическа партия за България " Иван Петков и ръководителят на градската организация на Българска социалистическа партия Калин Милчев.
Социалистите в града под тепетата бяха безапелационни, че няма да позволен изтриване на историческата памет и демонтирането на един от знаците на Пловдив - паметника " Альоша ". Историята е градена от времето, би трябвало да я пазим и помним уроците й, монументи на никое място по света не се бутат, разясниха членове и симпатизанти на Българска социалистическа партия.
По време на срещата социалистите разясниха и организационни въпроси предвид на идните избори за Европейски парламент, заставайки на позицията, че там би трябвало да отидат дейни хора, които ще могат да пазят и отстояват българските ползи.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР