БСП определи събитията от последните дни в България - побои

...
БСП определи събитията от последните дни в България - побои
Коментари Харесай

БСП видяха края на Борисов 3, а ГЕРБ, че иде Борисов 4

БСП дефинира събитията от последните дни в България - побои по улиците и аферата със суджука като " взривена и бандитска страна " и заплаши ръководещите, че в случай че не ги чуят, мандатът на Борисов 3 ще е още по-кратък. Това партията разгласи в декларация от трибуната. Председателят на групата на ГЕРБ Цветан Цветанов пък отговори, че може да има и Борисов 4.

Стоян Мирчев стартира офанзивата от трибуната: " Аферата със суджука в Добрич е въплъщение на ръководството. Има непоносимост сред цели класи. Между работодатели и служащи, ежедневни престъпни прояви. Новинарските излъчвания показват грозни подиуми от цялата страна. За жал България към този момент не наподобява на европейска страна от 21 век и всичко това е на практика резултат от трите следващи ръководства на ГЕРБ и Бойко Борисов към този момент 8 години ".

Българска социалистическа партия продължи с рецензиите, като означи, че сме на крачка да ни лишават председателството, а отговорността се носила единствено от „ бушоните, подредени от Бойко Борисов и Цветан Цветанов ".

" Вече сме взривено общество и страна, а властта създава само и единствено грозни кавги. Не е е решен нито един проблем в страната и сме преди всичко по корупция. Държавата колабира, сътрудници, и това става по две елементарни аргументи - за трети път от 2009 година Борисов ръководи страната, само че по един и същи бандитски метод ", съобщи депутатът от Българска социалистическа партия. " Ако не ни чуете и този път, мандатът ви ще е още по-къс от предходния ", сподели в умозаключение Мирчев.

Това провокира Цветан Цветанов да отговори с нападки към Българска социалистическа партия и намеси косвено депутата от Българска социалистическа партия, чийто имунитет беше лишен поради пазаруване на гласове в ромската махала. " Проблемът със суджука, в случай че го сложим от едната страна, от другата страна е пазаруването на ромски гласове, с цел да влезете в българския парламент ".

Цветанов беше безапелационен, че напрежението в Народното събрание идва от Българска социалистическа партия, които основават напрежение и кавги.

Получаваме цялостната интернационална поддръжка за политиките, които прави днешното държавно управление, свързани с идното Председателство, с което България ще бъде водеща в европейските политики. Знаем, че ви боли, че загубихте изборите и още не можете да излезете от този стрес. Това ще ви държи през всички тези 4 години на настоящето ръководство. Имаме кабинет „ Борисов 1 “, 2 и 3, считам, че може да има и 4. Българските жители са тези, които дават оценка за политиката и държанието на всяка една партия “, безапелационен беше Цветанов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР