БСП обяви водачите на листите си за парламентарния вот. Лидерът

...
БСП обяви водачите на листите си за парламентарния вот. Лидерът
Коментари Харесай

Вигенин: Партии лилипутчета се опитват да се катерят по снагата на президента

БСП разгласи водачите на листите си за парламентарния избор. Лидерът Корнелия Нинова ще води две листи - в София и в Пловдив-град. В другите два софийски региона са депутатите Христо Проданов и Георги Свиленски. Шефът на Българска социалистическа партия София - Калоян Паргов, няма да е лидер. В Ямбол пък лидер е Кристиан Вигенин. В „ Тази заран “ по бТВ той съобщи, че чака почтени и открити избори.

„ Това до някаква степен е оценка за моята работа, за което благодаря “, сподели той.

На въпрос дали Българска социалистическа партия ще застане зад кандидатурата на президента Румен Радев за втори мандат, Вигенин отговори, че социалистите приветстват неговото решение.

„ Сега желаеме да се фокусираме върху парламентарната акция. Нашето партньорство с него ще продължи и когато пристигна моментът, ще вземем нашето решение. Опитът да се вкарва чеп сред Българска социалистическа партия и президента е неправилен “, съобщи Кристиан Вигенин.

„ Има някои по-малки партии, които се пробват като лилипутчета да се покатерят по снагата на президента и да употребяват неговата известност в тази акция. Нека да не експлоатираме президента “, прикани той.

За абсурда с ОЛАФ и парите, които би трябвало да връщаме, Вигенин разяснява, че не може да влезе в ролята на съда и да каже кой е отговорен.

„ Най-глупавото, което сега прави ГЕРБ, е да се пробва да замаже нещата и да хвърля отговорността на президента. Има съответни хора, които са направили нещо неправилно “, сподели Вигенин и прикани всеки да си носи отговорността.

„ С едно отваряне на прозореца на джипката министър-председателят раздава десетки милиони. Само предходната година милиарди бяха раздадени без решение на Народното събрание. Кой следи и за какво тези разноски не престават да се вършат по този метод “, попита Кристиан Вигенин.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР