БСП няма да се коалира с ГЕРБ, ДПС, “Възраждане” и

...
БСП няма да се коалира с ГЕРБ, ДПС, “Възраждане” и
Коментари Харесай

Божанков: Заради атаките на служебния кабинет, има риск Борисов да се завърне

БСП няма да се коалира с ГЕРБ, Движение за права и свободи, “Възраждане” и Има Такъв Народ. Това съобщи националният представител от „ Българска социалистическа партия за България” в 47-то Народно заседание Явор Божанков пред Нова телевизия.
Прочетете още
“Ще работим с всеки различен, подготвен да довърши правосъдната промяна и който застава против корупционния модел”, сподели Божанков.

“Реален риск Борисов да се върне - има, изключително с последните дейности на служебния кабинет и непрестанните им атаки”, сподели още той.

Божанков разяснява работата на служебния кабинет на Румен Радев, като сподели, че те вършат всичко друго, само че не и да провеждат идните предварителни парламентарни избори.

“Служебният кабинет има три рецензии в три бранша - външна политика, инфраструктура и енергетика. Това са трите бранша, ръководени от Слави Трифонов и Има Такъв Народ. Нямам пояснение за какво тъкмо фрагментите на Има Такъв Народ са в служебния кабинет, щом има толкоз съществени критики”, попита Божанков.

По думите му тезата на левицата във връзка с " Газпром “ не е политически стимулирана. „ 80% от българската стопанска система, синдикати и работодатели, споделят контракт със сигурни доставки и евтино. Асен Василев през вчерашния ден сподели, че в случай че цените са положителни, за какво не и доставки от “Газпром “. В съдружното ни съглашение беше казано договаряния с всички, в това число и с “Газпром “, напомни Божанков.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР