БСП няма да оттегли предложенията си за промени в Изборния

...
БСП няма да оттегли предложенията си за промени в Изборния
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: БСП няма да оттегли предложението си за хартиената бюлетина

БСП няма да отдръпна предложенията си за промени в Изборния кодекс даже ГЕРБ да се откаже от поддръжка за тях и макар настояванията на " Продължаваме промяната " (ПП) и " Демократична България " (ДБ).

Това разгласи на брифинг в коридорите на Народното събрание ръководителят на социалистическата партия Корнелия Нинова.

Тя разяснява техния ултиматум, че в случай че това не се случи, те няма да водят договаряния с тях за сформиране на кабинет.

" Тяхна воля, ние не насилваме никого и не се предлагаме на никого. Но да се знае занапред от българския народ кой ще провали опцията за постоянен кабинет, работещ парламент, спокойна зима, обществени заплащания и гаранции за стопанската система. " Продължаваме промяната " и " Демократична България " с тази поръчка блокират опцията да продължи смяната на модела, за което се борехме. "

Лидерът на Българска социалистическа партия дефинира като " истерична " реакцията за измененията в ИК, защото проблемите пред българското общество са други и на собствен ред нападна някогашните си съдружни сътрудници:

" И тази нервност към този момент буди от ден на ден подозрения за операция на машинния избор. Това не е естествена реакция ".



Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР