БСП не се отказва от втория вот на недоверие срещу

...
БСП не се отказва от втория вот на недоверие срещу
Коментари Харесай

БСП не се отказва от втория вот на недоверие

Българска социалистическа партия не се отхвърля от втория избор на съмнение против държавното управление. Колкото министерства има, толкоз и тематики за избор на съмнение има . Това съобщи ръководителят на парламентарната група на Българска социалистическа партия за България Георги Свиленски пред Българска национална телевизия.

Припомняме, че вторият избор на съмнение, който приготвят социалистите е ориентиран в региона на " Националната сигурност и защитата ".

Той чака на останалите парламентарно показани партии. " Лидерът на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов да поддържа вота на съмнение, като толкоз му е неприятно държавното управление, само че неприятно извън пред медиите, а като влезе вътре в пленарна зала всички гласоподават " За " кабинета ", подкани Свиленски Борисов да поддържа вота на съмнение.

Българска социалистическа партия ще продължи да иска  проф. Тодор Тагарев.

Свиленски да вземем за пример не е чул президентът Румен Радев да опонира на държавното управление за F-16 , за разлика от енергетика. Има тематики, които президентът заобикаля, разяснява той.

По думите му има класическа коалиция във властта - ГЕРБ/СДС, ПП/ДБ и Движение за права и свободи. Дали ще има разтърсване и отблясъци изборният резултат от локалните избори - би трябвало да има, чака Свиленски. Българска социалистическа партия са срещу, не са спали и не са проспали гласуването в пленарна зала на Партийния дом 20-те % транспорт на.

Припомняме, че против кабиента Денков за несправяне в областта на енергетиката бе несполучлив.
 Опозицията гневна и готви нов избор на съмнение след изборите
Опозицията гневна и готви нов избор на съмнение след изборите

Коалиционният темперамент на сглобката е очеваден
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР