БСП не се отказва от амбицията си да събори кабинета

...
БСП не се отказва от амбицията си да събори кабинета
Коментари Харесай

БСП не се отказва: Закани се скоро да има нов вот

БСП не се отхвърля от упоритостта си да събори кабинета "Борисов 3 ".
След като държавното управление оцеля при днешното гласоподаване на вота на съмнение, импортиран от левицата поради неуспеха на държавно управление сферата на сигурността, "червените " дадоха поръчка за нов избор.
"Това държавно управление в много сфери е несъответстващо и е въпрос в точния момент да има трети избор на съмнение ", отсече соцдепутатът Драгомир Стойнев.
По думите му първият избор беше за ширещата се корупция, вторият за сигурността, а третият можел да е за опазване на здравето, за обществената политика, за превоза или за нещо друго.
Според Стойнев гласуването на вота на съмнение през днешния ден е посочило, че системата в бранш "Сигурност " ще продължи да се разпада. Той счита, че моделът на ръководство е довел до такава степен, че хората не се усещат предпазени.
"Децата ще се тормозят дали родителите им няма да бъдат оградени, убити в някое село, родителите ще се тормозят дали наркодилър няма да продаде дрога на децата им, хората са обезпокоени от експанзията на пътя, която е всекидневие ", сподели "червеният " народен представител.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР