БСП не подкрепя позицията на ПЕС за Русия. Това се

...
БСП не подкрепя позицията на ПЕС за Русия. Това се
Коментари Харесай

БСП не подкрепя позицията на ПЕС за Русия

БСП не поддържа позицията на ПЕС за Русия. Това се споделя в писмена позиция на българските социалисти. " На 13 октомври ще се организира Конгрес на Партията на европейските социалисти в Берлин. Получихме Резолюцията, която ще се гласоподава и одобри там. В нея се заявява осъществяване на Истанбулската спогодба, военна помощ за Украйна, поддръжка на строги наказания против Русия ", разясняват от " Позитано ".  " Изпращане на военна помощ за Украйна ни прави директен участник във войната. Ние сме срещу това. Санкциите против Русия вредят повече на Европа и на България, в сравнение с тези, към които са ориентирани ", безапелационни са от Българска социалистическа партия.
" Има дълбоки аргументи против Българска социалистическа партия години на ред да се провежда манипулативна и черна акция. Ние сме непослушната и неуместната партия. Не се подчиняваме и не козируваме на непознати решения. Вземаме ги сами и единствено по волята на нашите членове и симпатизанти, отчитайки българския интерес и обичаи ", се споделя в позицията. " Ние ценим и имаме вяра в европейското настояще и бъдеще на България. Но ние сме българска партия и отстояваме преди всичко българския интерес в общите европейски решения ", декларират социалистите.
Българска социалистическа партия осъжда остро домашното принуждение и по всевъзможен начин ще се бори против него. Не бива да позволяваме език на омразата и експанзия против хората с друга полова ориентировка, само че в никакъв случай няма да приемем, че нашите деца могат да бъдат нещо трето с изключение на момиче и момче, акцентират от Българска социалистическа партия. 
" Няма да приемем проникването на тази идеология в учебниците и пропагандата и измежду децата ни. Искаме да сме татковци и майки, а не родител 1 и родител 2. Никакъв напън, никаква очерняща акция, никакви внушения, че Българска социалистическа партия губи идейния си образ на лява партия, и никакви опити за вътрешнопартийни преврати няма да трансформират решението ни по този въпрос. Защото това е решението на българските социалисти и на множеството български жители. Партиите съществуват, с цел да показват тяхното мнение, а не да се подчиняват на непознатото ", настояват от Българска социалистическа партия.>
 >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР