БСП не чака, никак не се мотае и още в

...
БСП не чака, никак не се мотае и още в
Коментари Харесай

Теодора Халачева пред novini.bg: Ръководството на БСП гарантира поредната ни загуба на изборите

БСП не чака, по никакъв начин не се мотае и още при започване на годината отново се разтресе от скандал, нищо че значими избори чукат на вратата ни. Епицентърът на следващите кавги в столетницата този път е в града древен - Пловдив. Изпълнителното бюро на партията побърза да изиска изключването на водача на Пловдивската партийна организация Георги Гергов поради проведено съвещание от него в града под тепетата. В кавгите сред председателката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова  Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на Коалиция за и предприемача Георги Гергов се точат от няколко години насам. По мотив на следващата кавга при алените потърсих за коментар едно от младите и красиви лица на Българска социалистическа партия Теодора Халачева, която е участвала на съвещанието в Пловдив, което изнерви централата на "Позитано "20. Тя е депутат, член на изпълнителното бюро и градския съвет в Пловдив.

Какво се случи на съвещанието на градския съвет на Българска социалистическа партия?

Всички ние, членовете на градския съвет, бяхме доста сюрпризирани от реакцията на хората от "Позитано "20, които огласиха своето решение първо през медиите. Според мен е немислимо втората по величина партийна конструкция на социалистическата партия да се хвърля съзнателно в безпорядък директно преди изборите. В този миг ни е нужна непоклатимост, мотивация и беше редно първо нас, от организацията, да ни срещнат с претекстовете на своето решение, а не да го популяризират в медиите. Това не се случва за първи път и е тъпо.

Решението на ИБ на Българска социалистическа партия е безпричинно

и слага редица въпроси пред цялата партия, освен пред нашата организация. То е демотивиращо за всички членове, тъй като слага резонният въпрос - дали ИБ на Българска социалистическа партия работи за спечелването на изборите, за консолидацията на партията или в противен случай. В нашата градска организация през вчерашния ден взехме решение, че смъкваме доверието си от Изпълнителното Бюро, тъй като съгласно нас то не управлява добре и съответно нашата партия.

Ръководството на партията съзнателно основава спорове



и то такива, които отслабват цялата ни организация. Ударът в този момент не е личностно против Георги Гергов, а против цялата ни Пловдивска конструкция, която на последните избори докара над 40 000 гласа за Българска социалистическа партия. Затова хората ни са възмутени, сюрпризирани, смутени. Не считаме, че в метода, по който се управлява партията има бъдеще. Изключително съм възмутена, че в година, в която предстоят два значими избора, държанието на хората в управлението подсигурява поредна загуба за Българска социалистическа партия. Това е изменничество към всеки един от нас, социалистите, освен към партия. Цялата организация в Пловдив реагира остро против към този момент възприетата процедура от управлението на Българска социалистическа партия да оповестяват решенията си през медиите и да всяват раздори и разделения в партията. Ние сме афектирани и потресени.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР