БСП не бива да допуска освобождаването му В тази тежка

...
БСП не бива да допуска освобождаването му В тази тежка
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Решението на премиера да поиска оставката на Стефан Янев е опасно

БСП не трябва да позволява освобождението му
„ В тази тежка геополитическа обстановка, във време на боен спор, който може да ни засегне, решението на премиера Кирил Петков да изиска оставката на министъра на защитата военачалник Стефан Янев за това, че пази българския народен интерес, е рисково “. Това споделя в своя позиция Калоян Паргов.

По думите му е извънредно обезпокоително и погрешно държавното управление с лека ръка да освобождава собствен министър - български родолюбец и почитан военачалник, ползващ се с голяма поддръжка на народа.

„ Подобно деяние ще има трайни последствия за България и за нашата национална сигурност “, смята Паргов.

Той акцентира, че военачалник Стефан Янев е заслужен офицер и министър, който потвърди като длъжностен министър председател в два мандата, че може да отстоява българските ползи.

„ Позицията, която той пази, е мощна и национално виновна, почтена за български министър на защитата. С нея той потвърди, че е същински родолюбец и експерт, който може да извършва задачата си. Би било безконтролно в този миг министър председателят Петков да желае оставката му и да го отстранява “, безапелационен е социалистът.

„ Българска социалистическа партия не трябва да позволява освобождението на военачалник Стефан Янев от поста министър на защитата “, прикани Калоян Паргов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР