БСП нахока Таско Ерменков. Самият той сподели пред медиите, че

...
БСП нахока Таско Ерменков. Самият той сподели пред медиите, че
Коментари Харесай

БСП нахока Ерменков, ГЕРБ отново атакуваха

БСП нахока Таско Ерменков. Самият той показа пред медиите, че е удовлетворен от решението на ПГ на Българска социалистическа партия, която се събра на съвещание.

" Така не се прави ", показа водачът Корнелия Нинова.

Социалистът ще се извини на софиянци. Начинът, по който показал информацията бил погрешен.

Оставка обаче няма да има.

ГЕРБ скочиха на Ерменков при започване на изключителното съвещание за похищението върху националната сигурност поради подправената вест за отровната вода на София.

Саботирала се основата на държавността, съгласно Тома Биков.
Водата в София не е отровена, посочи той. Водата в столицата била на шесто място в Европа по високо качество.

" Не одобряваме обяснението на господин Таско Ерменков ", безапелационен е герберът. Той го упрекна в подривна активност и тероризъм.

Българска социалистическа партия трябвало да зададе червени линии, които не трябвало да се пресичат.

" Вчера и през днешния ден призоваваме ПГ на Българска социалистическа партия да изиска оставката на господин Ерменков ", съобщи Тома Биков. Не одобряваме извинението на Българска социалистическа партия, съобщи той. " Призоваваме ви да спазвате базови политически стандарти ", желае още депутатът.

Паразитирането върху фалшив вести не носело триумф на никого съгласно гербера. " При вас на мода е груповата отговорност ", съобщи още Биков.

В поста на социалиста Биков видя хибридна офанзива.

От своя страна Таско Ерменков излезе на трибуната и изясни, че в никакъв случай не е целял основаването на суматоха и възбуждане на страхове. Хората трябвало постоянно да са осведомени.

В събота получил данни, че в медиите излиза информация за водата в София. В профила си написал апел инструкциите да се намесят.

" Най-искрено апелирам да бъда извинен ", прикани аленият народен представител. Няма да се укривам зад имунитет, в случай че прокуратурата реши да предприеме дейности, сподели още Ерменков./news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР