БСП може и да се повели с 1:0 с тази

...
БСП може и да се повели с 1:0 с тази
Коментари Харесай

Александър Йорданов: Резолюцията на ЕП не обвинява България само за потъването на Титаник

БСП може и да се повели с 1:0 с тази резолюция, само че ще изгубят шампионата. Това е следващото изменничество от страна на Българска социалистическа партия по отношение на България. Те бяха подкрепени в това изменничество от "Демократична България " и Радан Кънев. В случая приказваме за един ляво-либерален комплот против нашата страна. Това леке ще остане за дълго да тегне над България. Левите за следващ път сложиха тесните си политически стремежи над националните.

Това сподели в предаването "Неделята " по NOVA евродепутатът Александър Йорданов  Александър Йорданов Александър Йорданов е роден е на 13 февруари 1952 година във Варна. Политик и посланик, книжовен във връзка признатата преди дни резолюция на Екологичен потенциал за България.

"Докладът на Европейска комисия е написан от експерти и експерти. Той дава отговор на точната обстановка в страната и е справедлив. Тази резолюция е писана от политици, които гонят своите частни ползи, които нямат нищо общо с върховенството на закона. В тази резолюция България не е упрекната единствено в строителството и потъването на кораба "Титаник ". Тази резолюция не е против държавното управление, а е против България ", безапелационен бе Йорданов.

"Тази резолюция влиза в противречия с всички констатации на отчета на Европейска комисия. Тази резолюция е против върховенството на закона, а не го поддържа. В България върховенството на закона се пояснява от Конституционния съд. Тази резолюция лишава правата на Конституционния съд, който се е признесъл изрично по тематиките за Истанбулската спогодба и ОМО "Илинден ". България може без всички нас, само че ние не можем без България. Трябва първо да мислим за нашето родно място и да не го хулим. В тази резолюция участват единствено измислици и клюки ", сподели още евродепутатът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР