БСП може да бъде необходима само като балансьор. ГЕРБ може

...
БСП може да бъде необходима само като балансьор. ГЕРБ може
Коментари Харесай

Калоян Паргов: ГЕРБ може да се опита да направи коалиция с БСП, ДПС и ИТН

БСП може да бъде нужна единствено като балансьор. ГЕРБ може да се опита да направи коалиция с Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и Има Такъв Народ. Предстои референдум по тематиката дали Българска социалистическа партия би се съгласила на такова предложение, на съвет ще се обсъдят идващите ходове. Това сподели общинският консултант Калоян Паргов пред " Нова нюз ".
Прочетете още
" Може би незаинтересованост и обезсърчение на софийските структури, тъй като няма да бъдат чути, ги накара да пропуснат номинациите за водачи на листи. Няма драма, получи се разминаване. Софийската организация на Българска социалистическа партия този път си подреди листите, както си искаше. Нинова отстъпи второто място за човек, избран от софийската организация. Обективно видяно страната не е добре, буферът да се ръководи без парламент, се изчерпа ", счита той.

По думите му гласоподавателите не са повярвали, че Българска социалистическа партия може да взема държавнически решения, тъй че да не се прекали с демокрацията, както е било преди. " Българска социалистическа партия има потребност от сериозен вътрешен и изчерпателен диалог. Ако погледнете вотът по разнообразни групи, Българска социалистическа партия е четвърта в селата, а беше първа. При пенсионерите е трета, явно има към този момент и други партии на старите хора. Но пък Българска социалистическа партия е на едно плато, дали е задържане на спускането по наклона или краткотрайно леговище, ще забележим. Дано да се оттласнат ", съобщи Паргов.

Според него локалните избори не могат да бъдат основа на народен пазарлък. " Този път възможностите за съставяне на кабинет са по-големи в сравнение с 2 октомври поради 4 фактора - интернационалният, финансовият, локалният и президентска институция. Все по-големи стават разликите сред президента и партиите. Обединение към една допустима кандидатура за министър председател е допустима, в случай че дилемите са свързани с икономическата непоклатимост, преодоляване на инфлацията, кратковременни ограничения за подкрепяне на най-уязвимите групи и дилемите с еврозоната, Шенген и Организацията за икономическо сътрудничество и раз ", разяснява той.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР