БСП категорично се противопоставя на всички опити да бъдат лансирани

...
БСП категорично се противопоставя на всички опити да бъдат лансирани
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов: БСП няма да позволи да се дупчи земята за шистов газ


„ Българска социалистическа партия изрично се опълчва на всички опити да бъдат стартирани планове за рандеман на шистов газ в България. Това значи, да надупчим най-плодородната си земя – житницата на страната ни – Добруджа. Това е неприемливо и Българска социалистическа партия ще се опълчи с всички сили и средства на всевъзможни опити в тази посока “, това съобщи лидерът на листата на „ Българска социалистическа партия за България “ във Варна и ръководител на Националния избирателен щаб Борислав Гуцанов.

Според него, има много по-добри разновидности страната ни да добива и даже да изнася газ и това няма да е за сметка на хляба на България. Такъв безвреден и новаторски метод е извличането на газ от газхидратите, на които Черно море е извънредно богато. Тази технология към този момент се създава интензивно в редица развити страни и, дружно с научния капацитет на страната ни, това е допустимо да се прави и в България, безапелационен е Гуцанов. Той счита, че тогава освен ще бъдат задоволени вътрешните потребности от газ за бизнеса и семействата, само че страната може да печели от експорт към трети страни.

Още в първите дни на идващото ръководство Българска социалистическа партия ще сложи тематиката за разискване и ще упорства да бъдат взети нужните решения, с цел да започва процедурата за изследване и рандеман на находищата.

 

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР