БСП извън парламента работи за законите, докато ГЕРБ вътре е

...
БСП извън парламента работи за законите, докато ГЕРБ вътре е
Коментари Харесай

БСП работи за законите и извън парламента

”БСП отвън Народното събрание работи за законите, до момента в който ГЕРБ вътре е отвън закона. ” Това съобщи пред Българска национална телевизия депутатът от Българска социалистическа партия Петър Витанов.
Той е на мнение, че е нарушена е мандатността на ЦИК.

Витанов изясни, че Българска социалистическа партия е взела мъчно решение, напускайки Народното събрание, само че това се е наложило, тъй като препоръчаните от тях условия не са били изпълнени.

Според него причините на Българска социалистическа партия са същите, които президентът е изложил в юридическите претекстове на ветото си, само че нямало чуваемост от ГЕРБ.

По думите му Народното събрание взема решения в ущърб на българските жители и редовно нарушава закона.

Витанов акцентира, че от Българска социалистическа партия нямат желание да вземат участие във вземането на решения на мрачно.

Той означи, че ще предложат кандидатурите си за членове на ЦИК, само че най-вероятно няма да са в зала, с цел да ги защитят.

В отговор на това Тома Биков от ГЕРБ съобщи, че законът не е Библия, с цел да не се трансформира. Той акцентира, че всеки ден в Народно събрание се вършат закони за изменение и допълнение.

Биков уточни, че ненапълно от ГЕРБ са останали сюрпризирани, че Българска социалистическа партия не са се върнали в Народното събрание откакто президентът им е дал опция да го създадат.

Той добави, че на тези избори ще бъдат предоставени 3000 машини за гласоподаване, а на локалните - 6000.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР