БСП изпраща 48-то Народно събрание с неизпълнената задача да сформира

...
БСП изпраща 48-то Народно събрание с неизпълнената задача да сформира
Коментари Харесай

За Нинова държавата е пред пропаст и може да падне в нея

БСП изпраща 48-то Народно заседание с неизпълнената задача да образува постоянно държавно управление и да реши политическата рецесия. Корнелия Нинова регистрира, че и в идващото Народно заседание най-важната задача ще е да се отбрани парламентарната република. Да забележим грешкие, които допуснахме, прикани водачът на алените. Войната в Украйна постави отражение върху целия свят, съобщи тя и посочи, че военното взе превес в 48-то Народно събрание. Клишета и етикети в Народното събрание съзря още водачът на Българска социалистическа партия. Етикетите - точно това е една от пречките да нямат разговор, по думите й. Най-висша наша отговорност е националният интерес, съгласно Нинова и предвижда, че войната ще свърши с спокойно съглашение.

Иначе регистрира шареното гласоподаване по тематиките в Народното събрание, както и неналичието на предвидимост. Нова разграничителна линия видя на положителните против неприятните, на смяната против статуквото. Всички в Народно събрание били статукво, по мнението й и настоя: " Стига с тези разграничителни линии! "

Това беше парламент, белязан от кавги, счита още тя. Политиците се замеряли с шкафчета и кюлчета, с Джемкорп и Нексо. В същото време правосъдната система забуксувала, а който желае намира метод, който не желае - намира причина.

Нинова благодари на депутатите, че помогнали част от обществената стратегия на Българска социалистическа партия е призната, а пък левите защитили лицето на партията си. Тя предизвести, че страната е изправена пред бездна и има заплаха да паднем в нея. Хората ще ни правят оценка по действителните неща, съобщи още Нинова. Личната орис всеки зависела кого ще изпратят в 49-то Народно заседание.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР