БСП излезе с остри въпроси към военния министър Тодор Тагарев

...
БСП излезе с остри въпроси към военния министър Тодор Тагарев
Коментари Харесай

БСП пита Тагарев: Има ли планове за даване на зенитни ракетни комплекси на Украйна

Българска социалистическа партия излезе с остри въпроси към военния министър Тодор Тагарев след утринните му медийни участия. Според социалистите военният министър е направил внушения във връзка с Българска социалистическа партия.

 

Българска социалистическа партия се отнася с голямо почитание към българската войска, а опитът на Тагарев бил да внуши, че Българска социалистическа партия с позициите си се обръща против българската войска, акцентира зам.-председателят на партията Кристиан Вигенин. По думите му не трябва министър Тагарев да се разпознава с нея, тъй като той самият не прави задоволително, с цел да бъде българската войска мощна.

 

Има ли проекти да се дадат зенитни ракетни комплекси на Украйна, бе главното запитване, което зададе зам.-председателят на Българска социалистическа партия Кристиан Вигенин.

Вигенин, който е депутат от Ямбол, уточни, че жителите в града и в региона са обезпокоени по отношение на планирането на увеличеното наличие на НАТО там.

 

Министър Тагарев е задължен да изясни на българските жители какво счита да направи, съобщи Кристиан Вигенин първоначално нна брифинга в централата на Българска социалистическа партия.

Той добави, че не са ясни и какви са действителните закани в Черно море.

 

Друг от въпросите на социалистите е планувани ли министър Тагарев да извади резиденция " Лозенец " от Изпълнителна организация " Военни клубове и военно-почивно дело " с вероятността да бъде приватизирана и да бъде построен там жилищен комплекс.

 

Българска социалистическа партия ще изиска чуване на министъра в отрасловата парламентарна комисия, само че употребява конференцията, с цел да зададе въпросите си към него, акцентира Вигенин.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР